Merošina

Drugi javni poziv za članstvo u telu za praćenje primene LAP

Telo za praćenje primene Lokalnog antikorupcijskog plana opštine Merošina brojaće 3 člana, a prijave na konkurs traju do 14. juna 2019. godine. Ovo je drugi javni poziv, jer u prvom pozivu nije bilo zaintersovanih građana za članstvo u ovom regulatornom telu.

Kandidat za člana u telu za praćenje Lokalnog antikorupcijskog plana mora biti punoletan, da ima prebivalište na teritoriji opštine Merošina, da nije osuđivan i da se protiv njega ne vodi postupak za dela koja se odnose na korupciju, da nije nosilac funkcije u političkoj stranci, da nije javni funkcioner i da nije zaposlen u organima opštine Merošina, javnim preduzećima i ustanovama čiji je osnivač Opština.

Svi oni koji misle da ispunjavaju uslove iz konkursa mogu dostaviti prijavu na pisarnici ili poštom na adresu OPŠTINA MEROŠINA-KOMISIJA ZA IZBOR ČLANOVA RADNOG TELA ZA PRAĆENJE PRIMENE LOKALNOG ANTIKORUPCIJSKOG PLANA OPŠTINE MEROŠINA, ul. Cara Lazara br.17, 18252 Merošina. Formulari za prijavu nalaze se na sajtu opštine Merošina www.merosina.org.rs. Od pristiglih prijava, radna grupa formiraće rang listu nakon utvrđivanja ispunjenja uslova iz javnog poziva, a članove Tela izabraće Skupština opštine Merošina.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com