Promo

DR VAIS – Mezoterapija lica dermapenom

Mezoterapija lica je neprikosnoveni tretman u nezi kože lica, vrata i dekoltea. Zasniva se na upotrebi Dermapen aparata, a uz pomoć sterilnog ketridža koji sadrži snop hirurških mikroiglica. Sam aparat omogućava podesivost brzine i dubine rada, u zavisnosti od regije lica i tipa kože koja se tretira, čime je omogućena potpuna individualizacija tretmana.

Ovaj tretman mora biti propisan od strane lekara, koji tretman i izvodi. Mezoterapiji dermapenom prethodi kvalitetan higijenski tretman lica koji osigurava veću efikasnost same mezoterapije. U toku tretmana dolazi do stvaranja velikog broja mikrouboda, koji kožu ne oštećuju već naprotiv započinju kaskadnu reakciju sopstvene regeneracije kože i stvaranja novih krvnih sudova. Ovaj tretman se još naziva i kolagen indukciona terapija jer započinje obnovu kolagenih i elastičnih vlakana, koja su izmenjena i redukavana sa starenjem. Kroz stvorene mezopore prodire mezoterapijski koktel, tako da u derm prodire 100% aktivnih sastojaka ( vitamina, aminokiselina, nukleinskih kiselina, minerala, hijaluronske kiseline,… ). Rezultat je hidrirana, zategnutija i blistavija koža, fine bore su zaglađene, a tamne fleke redukovane. Prvi efekti vide se već za par dana, a pun efekat postiže se za 40 dana, koliko je i potrebno za sintezu novog kolagena.

Indikacije za dermapen mezoterapiju su koža oslabljenog tonusa, sa finim borama, hiperpigmentacije ( fleke ), dehidrirana , umorna pušačka koža , proširene pore, masna koža i koža sklona aknama, atrofični ožiljci.

Tretmani dermapenom se sprovode  u seriji od tri tretmana 1x mesečno, a nakon toga četiri puta godišnje.

Mezoterapija bi se mogla opisati kao minimalno neprijatan tretman. Neposredno nakon tretmana koža je diskretno crvena i blago otečena. Ove neprijatnosti prolaze nakon 24- 48 sati. Nakon tretmana se savetuje fotozaštita, izbegavanje sunčanja i solarijuma.

Ukoliko želite da dobijete dodatne informacije o ovoj, kao i mnoštvo drugih usluga vezanim za negu i lečenje kože lica, kose, stopala i noktiju, kontaktirajte nas na telefone:

Niš – 018/232 896 i na 064/12 64 340

Na Vašoj strani lepote i nege 32 godine… Dr VAIS

 

DR VAIS
Branka Krsmanovića 43, Niš
018/23-28-96
064/12-64-340
www.drvais.rs
FACEBOOK

 

Dr VAIS, ime koje garantuje kvalitet!

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitaj i :
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com