Društvo

Dogovorena izgradnja puta od Malče do Proseka

Na sastanku gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski, direktora JP Кoridori Srbije Aleksandra Antića i direktora JVP „Srbijavode“ Gorana Puzovića sa saradnicima dogovorena je izgradnja puta od Malče do Proseka u dužini od 1,5 kilometara i uređenje Malčanske reke u dužini od 150 metara, objavljeno je na zvaničnoj Facebook strani Dragane Sotirovski.

 

Foto: Zvanična FB strana gradonačelnice Niša

Prema tom dogovoru, radovi bi trebalo da počnu na proleće iduće godine. Realizacijom ovih radova biće omogućeno skretanje sa autoputa na Malčanskoj petlji ka Niškoj Banji svima koji dolaze iz pravca Beograda, Dimitrovgrada ili Istočne Srbije, a da ne moraju da prolaze kroz grad.

Niška Banja postaje na taj način dostupnija turistima i namernicima koji žele da provedu odmor u banji ili da je posete.

Gradonačelnica Niša napomenula je da bi bilo dobro da se u primerenom roku osvetle Malčanska i Matejevačka petlja, kao i da se izvedu radovi na rehabilitaciji regionalnog putnog pravca od završetka Кnjaževačke ulice do Malče.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com