MagazinPromo vesti

Do vidljivih rezultata samo jednim tretmanom! Zavolećete Volite

Šta će jedna žena poželeti da vidi u svom ogledalu svakako zavisi od od nje i njenog karaktera, životne dobi, ponekad i trenutnog raspoloženja. U određenim godinama i periodima počinjemo da reagujemo i na svaku novu boru. Ipak, ono što se čini da žene trajno žele, od adolescencije pa do zrelih godina, jeste glatka, sveža i zdrava koža.

Dovoljno vode, minerala i vitamina, i dovoljno sna, svakako su preduslov za ovo. Ipak, to često nije dovoljno.

Hijaluronski dermalni fileri su u poslednjoj deceniji postali zlatni standard za popunjavanje bora lica. Razlog ovome je njihova biološka razgradnja u koži, jednostavnost primene, nizak stepen bola prilikom aplikacije, ali i to što hijaluronska kiselina u izvesnoj meri i mnogo trajnije podstiče prirodnu proizvodnju kolagena i elastina u našoj koži.

Novu eru u hidrataciji kože i primeni filera najavio je jedan od napoznatijih brendova u ovoj oblasti, kompanija Allergan, novom linijom proizvoda Juvederm Volite koja je dostupna u Longa Vita Aesthetica centru u Nišu.

Juvederm Volite je preparat ukrštene hijaluronske kiseline dizajniran da poboljša kvalitet kože, njenu teksturu i hidrataciju. Za razliku od ostalih filera na bazi hijaluronske kiseline koji se injektuju u potkožno tkivo, Volite se aplikuje direktno u kožu lica, vrata, dekoltea ili šaka. Ovo se radi ravnomerno duž čitave tretirane površine u vidu malih kapljica koje tokom narednih devet meseci hidriraju kožu, dovode do sinteze kolagena, podmlađivanja, poboljšanja elastičnosti i sveukupnog kvaliteta kože.

Zbog načina aplikovanja i molekularne strukture, Volite je idealan filer za uklanjanje “pušačkih bora” nastalih kao rezultat starenja, isušivanja kože oko usana i prekomernih kontrakcija mišića.

Takođe, Juvederm Volite pruža rešenje i za delikatnu regiju donjih kapaka. Horizontalne bore u ovom delu do sada se nisu mogle ušpešno rešiti. Volite značajno redukuje dubinu bora na donjim kapcima, uz poboljšanje hidriranosti i kvaliteta kože.

Kome se tretman preporučuje i koliko je tretmana potrebno?

Svima koji žele da poboljšaju ne samo izgled nego i kvalitet kože – to je prvi dermalni filer koji jednim tretman poboljšava kvalitet kože u trajanju do čak devet meseci.

Kako se izvodi tretman i koliko dugo traje?

Nakon nanošenja lokalnog anestetika u vidu kreme, regija koja se želi tretirati deli se na manje delove u koje se vrlo tankom iglicom ubrizgava Volite, a posebna pažnja se obraća na regije kojima je potrebno više dermalnog filera – tamo gde je suvlja koža, gde su bore finije ili se jednostavno želi poboljšati tekstura.

Kada su vidljivi prvi rezultati?

Desetak dana nakon aplikacije možete očekivati značajno bolje hidriranu kožu, bolji tonus, smanjene bore i bitno poboljšanje teksture i blistavosti kože.

Kakva je neg nakon tretmana i koliko traje period oporavka?

Longa Vita Aesthetica
Majakovskog 34
lokal L4
069/11-22-359
FaceBook
www.aesthetica.rs

Nakon tretmana ne treba nanositi sminku 12 sati, potrebno je piti više vode, a preporučuje se upotreba hidratnih krema ili seruma na bazi hijaluronske kiseline i vitamina C.

Posebnog perioda oporavka nema. Nakon tretmana mogu zaostati tragovi uboda, ređe male modrice koje prolaze nakon jednog do tri dana, i jednostavno se mogu prekriti korektorom.

Dozvolite sebi da zavolite Volite. Volećete više svaki Vaš dan!

Besplatne konsultacije zakažite na 069 11 22 359, ili na office@aesthetica.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com