Hronika

Devojku udario voz, teško povređena

Devetnaestogodišnja J.A. teško je povredjena noćas oko ponoći kada je na nju naleteo teretni voz na pružnom prelazu koji se nalazi u ulici Obilićev venac, u samom centru Niša.

U Univerzitetskom kliničkom centru kazali su da devojka ima traumatsko krvarenje u mozgu koje ne zahteva operaciju, povrede glave u potiljačnom delu koje su hiruški zbrinute i prelom ključne kosti.

“Pacijentkinja je zbrinuta na Klinici na neurohirurgiju. Hemodinamski i vitalno je stabilna, svesna i komunikativna. Devojka je u svesnom stanju i primljena na bolničko lečenje”, kazali su u UKC Niš.

Ona je sada da odeljenju Klinike za neurohirurgiju, trenutno hemodinamski i vitalno stabilna, potpuno svesna i komunikativna, ali će ipak ostati na klinici zbog ozbiljnosti povreda .

U Policijskoj upravi Niš rekli su da im je nezgoda na pružnom prelazu prijavljena oko ponoći, ali da uzrok za sada nije poznat.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com