MerošinaRegion

Dečiji pozorišni festival na Oblačinskom jezeru

Predstave za decu, bogat kulturno- zabavni program, svetleći ples, radionice za decu, žongleri, klovnovi, akrobate i još mnogo toga očekuje vas i vaše mališane ove subote na Oblačinskom jezeru u programu prvog Dečijeg pozorišnog festivala.

Program festivala odvijaće se na otvorenim terenima „SP Resort“ Turističko-rekreativnog naselja Oblačinsko jezero, u subotu 4. septembra 2021. godine, sa početkom od 16 sati.

Foto Narodna biblioteka Merošina

Mališane na Oblačinskom jezeru očekuje bogat sadržaj. Pored pozorišnih predstava za decu, očekuje ih i svetleći ples u izvedbi UV Dance plesne grupe iz Beograda, mini koncert. U pauzama između predstava očekuju vas radionice, animatori, akrobate, žongleri i naravno klovnovi.

„Prvi put organizujemo ovaj festival i nadamo se da će postati tradicionalan, kao jedinstvena prilika da obeležimo početak nove školske godine, pozdravimo prvake i obradujemo ih simboličnim poklonima. Ove godine zbog epimioloških uslova Festival će biti jednodnevni, a od sledeće, nadamo se da svaki prvi vikend u septembru bude u znaku Dečijeg pozorišnog festivala“-kaže ditektor Narodne biblioteke Miloš Milošević.

Organizator Festivala je Narodna biblioteka Merošina, uz podršku preduzeća „SP Resort“ i lokalne samouprave. Nakon programa đacima prvacima će tradicionalno biti dodeljene članske karte Narodne biblioteke, kao i školski pribor kao dar opštine Merošina.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com