DruštvoVirus Korona

Prvi u svetu! U hotelu na Staroj planini organizovana vakcinacija za goste

Hotel Stara planina SP RESORT  prvi je hotel u svetu koji je priuštio domaćim gostima da se vakcinišu Sinofarm vakcinom tokom boravka u ovom hotelskom kompleksu.

Od početka pandemije ovah hotel na Staroj planini prednjači kada su prevencija protiv koronavirusa i primena epidemioloških mera u pitanju. Hotel Stara planina je još lane prvi uveo za svoje goste brze testove na koronu i do najsitnijih detalja ispoštovao zaštitne mere koje su naložene od strane vlade, brojne mere zaštite su i sami inicirali.

Kako bi gostima u hotelu boravak učinili ugodnijim i priuštili uslugu za koju možda gosti u toku radne nedelje nemaju vremena, menadžment ovog kompleksa odlučio je da organizuje vakcinaciju u samom objektu.

Svi oni koji borave u hotelu i žele da se vakcinišu vakcinom Sinofarm mogu to i da učine.

“Uvek smo korak ispred. Želimo da našim gostima pružimo sve ono što nemaju u drugim hotelima. Mnogi naši gosti su veoma zaposleni ljudi i nemaju vremena da odu do zdravstvene stanice i obave vakcinaciju, mi smo im to organizovali ovde jer želimo da nam ostanu zdravi i ponovo dođu na našu lepoticu Staru planinu”, kaže Goran Karadžić, direktor JP Stara planina za Niške Vesti.

Zdravstveni centar iz Knjaževca je priskočio u pomoć i organizovao punkt-ambulantu u hotelu gde se obavlja i brzo testiranje na Covid-19.

Hotel Stara planina SP RESORT prvi je u svetu koji je obezbedio vakcinaciju gostiju, potvrdio je ponosno Karadžić.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com