Promo

DCP HEMIGAL – 25 godina kvaliteta i poverenja

DCP Hemigal ove godine obeležava 25 godina postojanja. Za četvrt veka, zavredili su poverenje građana čitavog regiona, a njihovi kozmetički proizvodi postali su sinonim za kvalitet.

Same činjenice da postoje 25 godina, da neprestano napreduju i da su do sada mnogo puta nagrađivani, govore o njihovim proizvodima, trudu, ali i ljubavi koju ulažu poslu.

DCP HEMIGAL

Priča DCP Hemigala počela je 1995. godine.

“Osnivač firme je moj otac, koji je radio u farmaceutskoj industriji. DCP Hemigal nastao je 1995. godine, kao porodična firma. U tom trenutku imala je samo troje zaposlenih”, kaže Igor Denić, generalni direktor DCP Hemigala.

Od porodinče priče, troje vrednih ljudi izgradili su pravi kozmetički brend koji dolazi iz Srbije.

“Sve do 2006. godine se radilo u iznajmljenim prostorijama. Te 2006. godine smo kupili halu i prostor u kojima su proizvodnja, laboratorija, magacin. Sada imamo 115 zaposlenih, od toga 16 njih sa visokom stručnom spremom i dvoje doktora nauka”, ističe Denić.

Igor Denić, generalni direktor firme DCP Hemigal

Impozantan stručni kadar garant je da se sve proizvodi u njihovim laboratorijama i po najstrožim kriterijumima kontrole kvaliteta.

“U renomiranim stručnim časopisima koji se bave proizvodima široke potrošnje i koji objavljuju analize prehrambenih i kozmetičkih proizvoda, mi smo uvek u TOP 5 u kategoriji krema, losiona za brijanje, dečije kozmetike i depilacionih proizvoda”, kaže Igor Denić, generalni direktor DCP Hemigala.

I zaista, njihovi Fitogal proizvodi dobro su poznati po svom kvalitetu i mogu se naći na rafovima poznatih drogerija i prodavnica. Za svoj trud i kvalitet proizvoda koje nude kupcima višestruko su nagrađivani.

“Dobili smo Oktobarsku nagradu grada Leskovca 2018. godine, zatim Povelju “Kapetan Miša Anastasijević”, isto 2018. godine, dobijali smo i ranije nagrade Privredne komore. Stalno nas nagrađuju”, ponosno ističe Denić.

Obeležavanje jubileja bilo je planirano već početkom proleća, ali je epidemija malo poremetila planove. Sa svojim prijateljima 25 godina postojanja obeležiće u septembru, a mi im želimo još mnogo godina predanog rada i preporučujemo da, ukoliko niste, probate neki od njihovih vrhunskih kozmetičkih proizvoda.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com