Društvo

„Dani sićevačke berbe” ovog septembra uz Bobana Zdravkovića

Četvrti po redu festival vina i tradicija „Dani sićevačke berbe” održaće se od 7. do 8. septembra u Sićevu. Festival će pratiti i bogat kulutrno – umetnički program i muzičkim program, a nastupaće Boban Zdravković.

„Ove godine ćemo, kao i do sada, imati naše izlagače vina. Pored njih, imaćemo i druge izlagače u smislu domaćih proizvoda, svega onoga što može da ponudi ova kraj”, navode organizatori.

Kulturno-umetnički program je i ove godine obavezan. Manifestacija će početi predstavom „Vinogradarske svadbe”, koja se svake godine prikazuje.

Pored toga, nastupaće nekoliko folklora iz Niša i Sićeva, a u planu je i prezentacija knjige.

Među aktivnostima koje očekuju posetioce su takmičenje u kotlićima i sportske igre. Ove godine, posetioci će moći da uživaju uz zvukove Bobana Zdravkovića. Kako Niške vesti nezvanično saznaju, muzički program bi mogli da upotpune Neša Saita i Crne mambe.

Manifestacija se uspešno realizuje već tri godine. Prošle godine je bilo između 5 i 6000 posetilaca, a organizatori očekuju da se ove godine broj posetilaca poveća

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com