Promo

Crédit Agricole na Zimskom seminaru farmera na Tari predstavlja kredite za energetsku efikasnost

Crédit Agricole Srbija će tokom XVI Zimskog seminara farmera na Tari organizovati predavanja i predstavljanje najnovijih proizvoda za poljoprivrednike uključujući i kredite za finansiranje projekata energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije, kao i tradicionalnu šetnju stazama Tare za sve učesnike seminara koja se održava u sredu, 29. januara 2020. godine.

Predstavnici Crédit Agricole banke će prisutnim poljoprivrednicima na Tari predstaviti novu ponudu dugoročnih kredita za finansiranje projekata energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije koje realizuje u saradnji sa nemačkom razvojnom bankom KfW. Uz ove kredite, odobrava se i deo bespovratnih sredstava kao i potpuno besplatna pomoć tehničkih konsultanata koji ocenjuju izvodljivost i isplativost projekta.

Globalna strategija Crédit Agricole Grupe u fokus svog poslovanja stavlja ekologiju i odgovoran pristup finansiranju. Želeći da preuzme aktivnu ulogu u ovom domenu, i podržavajući potrebe svojih klijenata, Credit Agricole banka poljoprivrednicima u Srbiji nudi konkuretna i kvalitetna finansijska rešenja koja treba da daju pozitivan uticaj na lokalno okruženje i prirodnu sredinu.

________________________________________________________

Crédit Agricole banka Srbija je članica Crédit Agricole grupe, vodećeg partnera francuske ekonomije i jedne od najvećih bankarskih grupacija u Evropi. Crédit Agricole je vodeća banka za poslovanje sa stanovništvom u Evropi, prva u asset menadžementu, prva u bankoosiguranju i treća u projektnom finansiranju. Izgrađena na snažnim korenima kooperative, sa svojih 140.000 zaposlenih i 31.500 rukovodilaca u lokalnim i regionalnim bankama, Crédit Agricole grupa je odgovorna i responzivna banka koja uslužuje svojih 52 miliona klijenata, 8.8 miliona zajedničkih akcionara i milion pojedinačnih akcionara.Zahvaljujući modelu univerzalnog bankarstva fokusiranog na klijenta, koji se zasniva na saradnji između banaka za poslovanje sa stanovništvom  i poslovnih linija, Crédit Agricole grupa je vodeći partner u podržavanju klijenata u njihovim projektima u svim oblastima poslovanja sa stanovništvom kroz specijalizovane poslovne linije: dnevno poslovanje, štednja, stambeni i potrošački krediti, osiguranje, privatno bankarstvo, asset menadžment, lizing i faktoring i koroporativno i investiciono bankarstvo. Crédit Agricole se takođe ističe po svojoj dinamičnoj i inovativnoj politici društveno odgovornog poslovanja za dobrobit privrede. Ova politika zasnovana je na pragmatičnom pristupu koji je prožet kroz celu grupu i angažuje svakog zaposlenog.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com