Promo

Budi i ti Krankenschwester

Dualno obrazovanje u Nemačkoj

Ukoliko imaš između 18 – 30 godina, završio/la treći ili četvrti stepen bilo koje srednje škole i želiš da promeniš profesiju i započneš karijeru u Nemačkoj kao medicinska sestra/tehničara, InJob International Vam pruža jedinstvenu priliku… Ako ste motivisani za dalje učenje i razvoj, ovo je pravi konkurs za Vas! Znanje nemačkog jezika i završena medicinska škola NISU USLOV za prijavu na konkurs.

Jedan od najprivlačnijih aspekata programa je zagarantovano zaposlenje u Helios kliničkom centru nakon završenog školovanja, tokom kojeg je obezbedjena i mesečna zarada za sve polaznike. Helios klinički centar poseduje najmodernije uslove za rad i pruža vam priliku da budete deo tima vrhunskih medicinskih radnika.

Kao deo ovog programa kandidati će dobiti jednaku priliku za napredovanje i dalje usavršavanje otvarajući vrata za ostvarivanje dugoročne i uspešne karijere

Prednosti programa:

  • Besplatan kurs nemačkog jezika od A1 do B1 nivoa – mogućnost pohađaja nastave u više gradova Srbije,
  • Besplatni nastavni materijal,
  • Pokriveni troškovi prevoda neophodne dokumentacije,
  • Pokriveni troškovi puta do Nemačke, uključujući i vizu.

U InJob-u možete da pohađate besplatno kurseve nemačkog jezika, od nivoa A1 do B1/B2  nivoa koji je potreban za dobijanje radne vize i nostrifikaciju diplome. Na ovim specijalizovanim kursevima medicinskog nemačkog kandidati budu pripremljeni za polaganje odgovarajućih ispita i za intervju sa poslodavcima. Jezik medicinske struke je na ovaj način veoma blizak i omogućava brzu integraciju u novo radno okruženje, na ovaj način bi stručnost u onoj meri došla do izražaja.

Link za prijavu >>>>

Prijave možete poslati na:
edukacija.nis@injob.rs
065/88 07 037

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com