Promo

BROS AUTO SERVIS – Neka Vaš četvorotočkaš bude uvek u „top formi“

Bros Auto, ovlašćeni servis Volkswagen i Audi automobila i opreme, na jednom mestu nudi kompletnu dijagnostiku i servisiranje vašeg četvorotočkaša.

„Samo najbolje za Vas i Vaše vozilo: Nudimo sveobuhvatne usluge kako biste na putu bili bezbrižni i sigurni.“

Točkovi i pneumatici

Sve informacije i aktuelne akcijske ponude za točkove, pneumatike i sezonske zamene.

Lakometalne felne
Naši servisni stručnjaci nisu samo stručnjaci za pneumatike. Pomoći ćemo vam sa informacijama koje alu felne možete da koristite za doterivanje izgleda vašeg vozila.

Zimski kompleti
-montaža fabričkim vicijama za točkove
-u OEM kvalitetu
-često nije potrebna naknadna registracija

Zamena pneumatika za zimskim inspekcijskim servisom
1. November je dan od kada su u Srbiji potrebni zimski pneumatici.
Često je mišljenje da su All-season pneumatici uzeli ono najbolje od letnjih i zimskih pneumatika. To nažalost nije tačno i nije moguće. All-season pneumatici su kompromis koji će zadovoljiti stranke koje žive u toplijim krajevima gde su sneg i led retki.
Za vaše pneumatike zima ne počinje kada padne prvi sneg, već kada temperature padnu ispod +7°C.

Ovo je granična temperatura na kojoj letnji pneumatici gube elastičnost te je i prianjanje slabije, a trošenje pneumatika veće.

EU oznake na pneumaticima
Od 2012. godine u Evropskoj uniji postoji obaveza označavanja guma za putnička vozila. Ciljevi označavanja EU oznakom gume su veća bezbednost u saobraćaju i smanjenje emisija izduvnih gasova i buke. Na EU oznaci gume se pomoću grafičkog prikaza navode sedeća svojstva gume: klasa uštede goriva, klasa prianjanja na vlažnim kolovozima kao i klasa buke i odgovarajuća merna vrednost.

Кlasa uštede goriva:
Guma sa malim otporom pri kotrljanju može doprineti smanjenju potrošnje goriva a time i smanjenju CO₂ emisija vozila. Na EU oznaci gume klasa uštede goriva označava se crnom strelicom na skali u boji od A (zeleno, mali otpor pri kotrljanju) do G (crveno, veliki otpor pri kotrljanju).

Кlasa prianjanja na vlažnoj površini:
Prianjanje na vlažnoj površini gume utiče na put kočenja na vlažnom kolovozu pa je bitan faktor za bezbednost. EU oznaka gume navodi klasu prianjanja na vlažnom kolovozu od A do G. Pri inače istim uslovima guma klase prianjanja na vlažnom kolovozu A na vlažnom kolovozu ima kraći put kočenja od gume klase prianjanja na vlažnom kolovozu F.

Кlasa vanjske buke:
Buka gume doprinosi celokupnoj glasnoći vozila. Na EU oznaci gume navedeni su merna vrednost vanjske buke u decibelima i piktogram klase buke popunjenim zvučnim talasima od jedan (tiho) do tri (glasno).

BROS AUTO; foto: volskwagen.rs

Ponude i akcije

Sezonske ili važeće tokom cele godine.

Inspekcijski servis
Dugo putovanje treba pripremiti. Proverite na Vašem vozilu kočioni sistem, akumulator, tečnost i još mnogo toga. Nabavite putno osiguranje za siguran put i odmor.

SERVIS+
Tajna dugotrajne veze! Pravo rešenje u svakoj situaciji. Paketi za starija vozila. Preuzmite brošuru sa kompletnom ponudom.

Paketi popusta
Niže cene paketa uključuju delove i radno vreme za servis i popravke. Za modele Volkswagen starije od 4 godine.

Produženje garancije
Posebna ponuda je produženje garancije za Vaš automobil.

Popravka i održavanje

Savršeno obučeni zaposleni detaljno pregledaju vaše vozilo. Кočioni sistemi proveravaju se elektronskim sistemima. Ocena §57a garantuje saobraćajnu i radnu bezbednost vašeg vozila.

Inspekcijski servis
Volkswagen je pravo čudo tehnike. Da biste dugo vremena uživali u njemu i sigurno putovali, za održavanje se oslonite na stručnjake u BROS AUTO SERVISU.

Brzi servis
Samo pozovite, zakažite i uživajte u kafi. BROS AUTO SERVIS će se pobrinuti o Vašem vozilu.

Karoserija i lak
Zaštitni sloj za farbu i podlogu, saniranje malih oštećenja specijalnim metodama. Pametne popravke, pa sve do popravki šteta nakon udesa preko osiguranja. BROS AUTO SERVIS je tu za Vas.

„Želite da znate da ste bezbedni i sigurni? Mi to razumemo. Zato vam nudimo mogućnost da zajedno sa nama proverite svoj Volkswagen – od kočnica do motora. Za 15 minuta. Ako se nađe neispravnost u vozilu, rado ćemo da vam damo savet i procenu troškova. Zatim možete sami da odlučite da li treba otkloniti kvar ili ne“ – Bros Auto.

Garancija mobilnosti i broj za hitne pozive

Da vaš Volkswagen ostane Volkswagen.
Volkswagen servis.
Uvek za vas tu. 365 dana u godini, 24 sata dnevno. VW garancija mobilnosti

Za besplatne pozive iz Srbije 0800 099 999 
Za pozive iz inostranstva +381 11 27 11 333

Garancija mobilnosti predstavlja koncept obezbeđenja mobilnosti vozačima Volkswagen vozila koji zbog mogućeg kvara ostanu na putu.

BROS AUTO Servis i oprema
Dimitrija Tucovića 185
018 4566 800
FACEBOOK

 

Radujemo se vašoj poseti i rado ćemo vas posavetovati

BROS AUTO

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button