Društvo

Britanka se povredila prilikom obilaska Grada, zaradila duboku posekotinu i ušivanje (FOTO)

Da putovanje može da se pretvori u noćnu moru, nažalost dokazala je i osamdesettrogodišnja Britanka koja se povredila u samom centru Niša, koja je bila u organizovanoj poseti našem Gradu. Ona je prilikom šetnje naletela na nezaštićen stub iz koga viri armatura i zadobila duboku posekotinu noge i ušivanje.

Turištički vodič koji je predvodio grupu od dvanaest Britanaca, ljubitelje arheologije koji obilaze po Srbiji, ispričao nam je šta se u subotu uveče zapravo desilo.

Prema njegovim rečima, to se desilo kako su izlazili iz pešačke zone i skrenuli desno u ulicu Nikole Pašića, u neposrednoj blizini prolaza do garaže, gde se nalazi oštećen stub iz koga viri armatura, koji ona, na nesreću, nije videla.

” U subotu uveče, krenuli smo na večeru , a u jednom trenutku grupa je zastala. Gospođa je naletela na taj stubić iz koga viri armatura i zadobila duboku posekotinu”, kazao je D. J. za Niške Vesti.

Nesrećnu ženu su taksijem odvezli u Klinički centar i naišli na brzo reagovanje lekara.

“Turisti su bili oduševljeni i zgradom UKC – a i prijemom, lekari su brzo reagovali, ušili je i previli ranu, a posle sat vremena smo se vratili u restoran. Ona je bila prilično hrabra. U prvom momentu nije htela da ide kod lekara jer do sada nikada nije išla, ali je u 83. godini dočekala i to u Srbiji”, kaže vodič kroz smeh.

I sama je kazala da je to moglo svakom da se desi i da to nije uspelo da joj pokvari celokupan utisak o putovanju, ali da apleju od nadležnih da saniraju taj stub i ako ima sličnih, kako ne bi ponovo došlo do ovakvih situacija.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

3 Komentara

  1. Сад лепо нека тужи град за одштету- као што су стотине/хиљаде радиле због наводних уједа паса, па чак и наводно мачака (од чега су гро биле лажне тужбе и лажирани уједи), па намештеница нека натера оне за које тврди да седе по кафићима- да раде свој посао.

  2. Turisticki vodic, ocigledno,sluga sns, prica nam kako je ,cak, i dobro, sto se turiskinja povredila??? Eto, videla je zgradu UKC, a to nije imala u ponudi razgledanja Nisa ! E, sramoto Nisa ! Kakvi ljudi vode ovaj ,nekadasnji,divni grad , bahatlije i selci, sve su opoganili !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com