Sport

BRAVO: Rukometašice Naise izborile Evropu!

U Nišu će se u skorije vreme sigurno gledati evropske utakmice, a za to su se pobrinule rukometašice Naise, koje su završile sezonu na trećoj poziciji tabele Superlige. Sve tri pobede upisale su u seriji utakmica protiv Medicinara, aktuelnog šampiona i drugolasirane ekipe u prvenstvu.

Naisa je ubedljivo trijumfovala nakon tromeča sa ukupno 40 golova razlike.

U prvom meču serije Nišlijke su slavile sa 42:29, u drugom susretu uspele su da postignu čak 50 golova dok su gošće upisale 34, a treći meč završen je rezultatom 45:34.

Trener Svetislav Jovanović iskoristio je ove mečeve kako bi ukazao šansu mladim igračicama sa manjom minutažom u minuloj sezoni.

“Naisa u ovom trenutku jeste kvalitetniji tim i znatno bolje fizički spremniji, što su igračice na terenu i pokazale”, izjavio je trener Svetislav Jovanović i dodao da će sada Uprava kluba i Stručni štab analizirati do sada učinjeno i napraviti plan za narednu godinu.

“Mi smo očekivale ovakav rezultat i da dobijemo tri utakmice na domaćem terenu. Osvojile smo treće mesto iako su očekivanja bila viša. Hvala Nišlijama koji su nas sve vreme bodrili”, istakla je igračica Katarina Radović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com