Sport

BORBA ZA REKET NOVAKA ĐOKOVIĆA: POZIV mladim nadama niškog tenisa

Na terenima Teniske akademije Živković (TAŽ) u Nišu igraće se turnir TAŽ OPEN – NAISSUS 2021. na kome će biti dodeljen nesvakidašnji trofej, potpisan reket Novaka Đokovića.

Radi se o revijalnom turniru koji zajedno organizuju TAŽ i Klub privrednika NAISSUS. Turnir je u kategoriji tenisera do 14 godina i zakazan je za 25. septembar u 10 sati. U slučaju potrebe, kvalifikacije će biti dan ranije. Glavna nagrada, namenjena najbojem mladom niškom teniseru, je potpisan reket Novaka Đokovića koji je kupljen od strane pomenutog kluba na donatorskoj večeri Fondacije „Deca carevi sveta“ koja je održana sa ciljem nabavke ultrazvučnog aparata namenjenog Klinici za dečije interne bolesti UKC Niš.

Za učešće na turniru se mogu prijaviti svi dečaci uzrasta od 10 do 14 godina. Uslov je da su oni registrovani članovi nekog teniskog kluba i da imaju prebivalište u Nišu. Dokazi se dostavljaju na dan turnira pre žreba, a prijave slati najkasnije do 23. septembra do 12 sati na mejl zivkovic.tenis@gmail.com. Naziv mejla treba da glasi REVIJALNI TURNIR U14, TAŽ OPEN – NAISSUS 2021. U opisu mejla je neophodno dostaviti sledeće podatke: ime i prezime, datum i godina rođenja, adresa stanovanja, naziv kluba iz koga dolazi teniser i kontakt telefon jednog od roditelja.

“Organizacijom ovog revijalnog turnira cilj je da zajednički pošaljemo poruku o značaju sporta, kroz podsticaj najmlađim generacijama da se bave sportskim aktivnostima i razvijaju zdrave navike. Ideja je da se u narednom periodu kroz društveno odgovorni aspekt Kluba privrednika NAISSUS obezbedi i drugi „trofej“ koji će biti dodeljen na narednom turniru u kategoriji teniserki”, istakli su u TAŽ-u.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com