Društvo

Bliže turistima! INFO PULT TON-a na aerodromu

Info putl Turističke organizacije Niš biće za najkasnije mesec dana postavljen na niškom aerodromu Konstantin Veliki, rekao je direktor TON-a Uroš Parlić.

„Postoje samo neki detalji koji treba da se urede tamo na aerodromu i za najdalje mesec dana, biće u fukciji putl na niškom aerodromu, to jeste dobra vest“, rekao je Parlić.

Odgovarajući na pitanje novinara da li će biti upošljeni novi radnici za rad u toj poslovnici, Parlić dodaje da će radnici iz Voždove 7 biti preraspodelom posla raspoređeni u aerodromski info pult, dodajući da u TON-u već godinama nema zapošljavanja.

PRESELJENJE

Još jedno predstavništvo Turističke organizcije će uskoro morati da se seli. Nakon izmeštanja iz Voždove 5 gde se sada nalazi EU INFO KUTAK, TON će morati da se iseli i iz kancelarije u Obrenovićevoj ulici broj 30 gde je dosad bila njihova kancelarija.

“Čitava zgrada u kojoj se nalazi naša kancelarija je u restituciji, pa ćemo uskoro morati da se preselimo odatle”, pojasnio je Parlić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com