Kultura

Bioskop Vilin grad: Zona Zamfirova – drugi deo

Zona Zamfirova – drugi deo premijerno u bioskopu Vilin Grad 25. januara.

Život je bajka! Ljubav između Zone Zamfirove, čorbadžijske ćerke, i kujundžije Maneta posle niza peripetija pobedila je klasne razlike, dotad nepremostive u patrijarhalnom Nišu.

A posle svadbe – stišaše se ogovaranja, a Zona i Mane uživaju u svom braku ispunjenom ljubavlju i strašću. Ali… Čaršija, uvek spremna da pomogne da se sve zakomplikuje, ne skida oči sa Zone, lepše i srećnije nego ikada, i Maneta, koji uživa u čarima braka sa voljenom ženom istovremeno svojim talentom i radom od kujundžije postajući sve bolji i cenjeniji juvelir.

Ljubomora i zavist, podgrejane čaršijskim ogovaranjima, stavljaju na iskušenje Zonin i Manetov dotad savršen brak. Kao u bajci, protagonisti se suočavaju sa nizom prepreka koje moraju da savladaju i antagonistima koje moraju da pobede da bi ostvarili svoje emocionalne i materijalne ciljeve, a oni se čas dopunjuju čas sukobljavaju dovodeći naše junake u niz dramatičnih situacija sa neizvesnim raspletom.

A kad se nešto zakuvava, svaka iskra doprinosi ključanju, a u čaršiji ima mnogo likova koji potpiruju ili smiruju vatru ili, prosto, na svoj način, poput „mirođije,“ začine ono što će se zakuvati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com