Sport

Besplatan ulaz: Radnički za kraj istorijske sezone dočekuje Mladost

Niški Radnički ovu uspešnu sezonu u kojoj su oboreni mnogi rekordi kluba, zatvara utakmicom protiv Mladosti iz Lučana, na Čairu sutra od 19 sati uz besplatan ulaz za sve one koji žele da vide momke koji su čitave sezone izgarali na terenu.

Sutrašnja utakmica 37. kola fudbalske Superlige Srbije nema takmičarski značaj jer je niški tim čvrsto na drugom mestu a Mladost peta. Fudbaleri Radničkog zaslužili su da ih Nišlije još jednom pozdrave za sve radosti koje su priredili stanovnicima grada na Nišavi. Slede utakmice kvalifikacija za Ligu Evrope, koje startuju u julu.

“Status vicešampiona Srbije, ponovni plasman u Evropu i polufinale Kupa Srbije su fantastičan rezultat za sve nas. Ostaje žal za finalom Kupa, imali smo lepu šansu protiv Partizana, ali nažalost nismo izdržali u finišu tog meča”, rekao je pomoćni trener Radničkog Dragan Šarac.

On je dodao i da je Mladost iz Lučana ozbiljna ekipa kojoj treba pažljivo prići.

“Igramo protiv veoma ozbiljnog pritivnika, koji je pre nekoliko dana nadigrao Crvenu zvezdu u Kupu. Mladost je kvalitetna ekipa, imaju odličnog trenera, ovde će doći da se nadigravaju i verujem da je pred nama lep i atraktivan meč. Mi nećemo odstupiti od naše filozofije. Igraćemo kao i do sada i učinićemo sve da zabeležimo pobedu. Ideja nam je da izvedemo jak sastav, a konačnu odluku oko startnih 11 doneće šef Nenad Lalatović na dan utakmice. Moguće je da šansu dobiti neko od mladih igrača, ali kostur ekipe koja je iznela ovu sezonu nećemo menjati”, istakao je Šarac.

Ulaz je besplatan, meč Radnički – Mladost igra se u nedelju od 19 sati.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com