Kultura

Besplatan obilazak stalne muzejske postavke

Počinje sa radom Narodni muzej

Narodni muzej Niš će od utorka 28. aprila 2020. godine nastaviti rad sa posetiocima, poštujući preporuke Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije i Instituta za javno zdravlje u Nišu.

Posetiocima će biti omogućen besplatan obilazak stalne muzejske postavke (Arheološka sala u Ulici Nikole Pašića 59) od utorka 28. aprila do četvrtka 30. aprila u vremenu od 10 do 14 časova.

“Obavezno je nošenje zaštitnih maski i rukavica i praćenje uputstava koja ćete dobiti od muzejskog vodiča u cilju zajedničke bezbednosti”, saopštio je Narodni muzej.

 

Imajući u vidu da je pandemija koronavirusa i dalje u toku, kao i do sada i u narednom periodu iz Narodnog muzeja preporučuju zainteresovanima da prate FB stranicu Narodnog muzeja Niš: Narodni muzej Niš – zvanična strana.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Pratim FB stranicu Muzeja u Nišu, kao jedini lokalni edukativni profil. Sutra porodično idem u Muzej, ne što je džabe, već što ima šta da se vidi i pobedi apatija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com