Društvo

Avionima Swiss air-a tri puta nedeljno iz Niša do Ciriha

Švajcarska nacionalna avio-kompanija SWISS od 20. juna zvanično je uvela dodatni let do Ciriha i time zvanično povećala obim saobraćaja sa niškog aerodroma na ovoj redovnoj liniji.

Svake srede avionima avio-kompanije Helvetic Airways, koja obavlja letove za potrebe SWISS-a, putnici će se prevoziti ka ovom gradu u Švajcarskoj. Sa Aerodroma “Konstantin Veliki” poručuju da su ponosni na povećanje obima saobraćaja ka Cirihu, gde su pritom istakli da se, takođe, može leteti i do druge destinacije u Švajcarskoj, Bazelu svakog utorka, četvtka i subote sa niskotarifnom avio-kompanijom Wizz Air-a.

Avioni SWISS će svake srede leteti sa niškog aerodroma ka Cirihu i to sa sletanjem u 13:40h odnosno poletanjem u 14:25h, uz napomenu da SWISS leti i petkom i nedeljom.

Ovaj obim saobraćaja će se zadržati do 27. oktobra, a nakon toga će se videti hoće li se u zimskom redu letenja i dalje leteti 3 puta nedeljno ili nastaviti samo 2 puta kao i ranije.

Broj putnika sa niškog aerodroma “Konstantin Veliki” porastao 319,2% u periodu 2013-2018. godina pokazuju najnoviji podaci ACI Europe. Niški aerodrom se tako opet našao u grupi aerodroma sa najvećim rastom u Evropi i to onih koji godišnje imaju do 5 miliona putnika.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com