Promo vesti

Andži kompani i jesenji noviteti: Ono što smo dugo čekali – Geberit kupatila

Ono što smo dugo čekali to su Geberit rešenja ispred zida, sanitarija. Novo poglavlje istorije Geberita i Andži kompani – od 10. oktobra 2019. godine deo ponude Andži kompani postaje sanitarna keramika pod imenom Geberit!!!

Geberit sanitarna keramika usklađena je sa sanitarnom tehnikom, koja je već dobor poznata. Serije proizvoda pokriće srednji i viši nivo, a imena sa kojima ćete se susretati su: Selnova, VariForm, Smyle, iCon, Acanto, myDay, Xeno2 , Citterio.

Dizajn svih serija je čist, visoke estetike, a proizvodi su napravljeni od materijala visokog kvaliteta. Pored keramike u ponudi je i nameštaj za kupatilo.
ANDŽI KOMPANI

Geberit proizvodi su napravljeni odgovorno, od lepih i izdržljivih materijala i predstavljaju savršenu ravnotežu elegantnog dizajna i izvanredne funkcionalnosti.

Laki su za čišćenje, jednostavni za korišćenje i veoma su udobni.

Vise informacija u galeriji sajta Andži kompani: http://andzikompani.rs/kategorija-proizvoda/sanitarije/geberit-sanitarija/

ANDŽI KOMPANI
Donja Vrežina
Knjaževačka bb
018/279-800
018/279-700
Facebook
www.andzikompani.rs

 

Očekujemo Vas!

Vaš, Andži Kompani!!!

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com