Hronika

Aleksinčanin i Nišlijka uhapšeni zbog krađa na plažama u Budvi!

Budvanska policija uhapsila je Milana Borkovića (24) iz Aleksinca i njegovu devojku Katarinu Veličković (25) iz Niša, koji se sumnjiče da su počinili pet krađa na Slovenskoj plaži u Budvi. Oni su na more došli sa malo para, a kada im je nestalo, smislili du način kako da dođu do novca.

Momak i devojka su, objavljuju podgoričke “Vijesti”,  uhapšeni u policijskoj zasedi dok su pokušavali da ukradu lične stvari i torbu sa plaže dok su  turisti bili u moru.

 Policijskim inspektorima je ranije javljeno da su na Slovenskoj plaži učestvale krađe, pa su tako mladiću i devojci priredili zasedu. Turistima su krali dragocenosti, mobilne telefone, sve što bi se našlo u tašni za plažu.

Borković je uhapšen u trenutku dok je sa ukradenom torbom pokušao da ode sa plaže, a uhapšena je i njegova devojka koja mu je davala podršku, pišu podgoričke “Vijesti.”

Njihove mete su obično bili porodični ljudi, za koje su po izgledu, smatrali da su imućniji.

Oboje su zadržani u stanici policije, policija ima dokaze za pet krađa, a juče su privedeni osnovnom državnom tužiocu u Kotoru.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com