Kultura

AKADEMSKO POZORIŠTE SKC-A NIŠ: “Mučenici” otvaraju novu sezonu

Akademsko pozorište Studentsko kulturnog centra u Nišu počinje novu pozorišnu sezonu koju će 20.septembra otvoriti jednoj od najnagrađivanijih predstava “Mučenici”.

Nakon toga sledi, 25.septembra, predstava “Sve o ženama” sa kojom je ovaj teatar predstaio na nedavno završenom “Urban festu 2018” u Nišu čiji su domaćini bili, upravo glumci ovog pozorišta, a zatim će, 27.septembra, pred publikom izaći glumačka postavapredstave “Predgrađe”.

“Nadamo se da nismo izneverili očekivanja publike u prethodnoj, a u novoj sezoni im obećavamo još mnogo uzbudljivih sadržaja i predstava. Pozivamo sve da nas pratite tokom ove sezone kao i svake pređašnje”, kažu u Akademskom pozorištu SKC-a.

Sve predstave se igraju u sali Akademskog pozorišta, Šumatovačka bb, ulaz u Banovinu, sa početkom u 21 sat.

Karte se mogu nabaviti u preprodaji, u turističkoj agenciji “Travego”, Koste Stamenkovića 5, po ceni od 100 dinara, ili sat vremena pre igranja predstave , na ulazu u pozorište, takođe po ceni od 100 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com