Društvo

UKC Niš zapošljava 7 administrativnih radnika i 34 nemedicinskih

Univerzitetski klinički centar Niš raspisao je oglas za zapošljavanje sedam sedam administrativnih radnika i 34 nemedicinskih radnika na određeno vreme.

U konkursu objavljenom na sajtu te zdravstvene ustanove navedeno je da će biti upošljena četiri referenata za finansijsko-računovodstvene poslove, jedan referent za javne nabavke, jedan referent za finansijsko-računovodstvene poslove, odsek obračuna plata, i jedan referent za finansijsko-računovodstvene poslove, odsek fakturisanja.

Među 34 nemedicinska radnika koji će biti upošljeni su inženjer investicionog, tehničkog i održavanja uređaja i opreme, četiri radnika obezbeđenja, dva tehničara održavanja informacionih sistema, tri domara, kuvar, mesar, tehničar na hemodijalizi, tri referenta za sanitarnu kontrolu i zaštitu životne sredine, šest tehničara održavanja odeće, četiri servira, jedan pomoćni radnik i sedam spremačica.

Oba konkursa su objavljena juče na sajtu UKC Niš i internet stranici Nacionalne službe za zapošljavanjem i otvoreni su osam dana.

Prijave se podnose lično na pisarnici Univerzitetskog kliničkog centra Niš ili putem preporučene pošte na adresu: UKC Niš, Bulevar dr Zorana Đinđića 48, sa napomenom „Za oglas“ i napomenom za koje se radno mesto konkuriše.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

6 Komentara

  1. Znaci, opet stigao trenutak da se uhlebljuju sektaske kursadzije, osnovnoskolci i srednjoskolci…. i, naravno, tatina i mamina decica…..

    1. Zaboravio si i visokoskolce… i oni spadaju u kursadzije a ima ih kao kusih pasa i udomljuje ih stranka kao i koje si nabrojao…ili si jedan od njih pa smatras da si iznad ostalih?

    2. Напротив.
      За плату од 50 и кусур хиљада неће нико да ради.

  2. Treba više spremačica! Higijena nam je najbolnija tačka. Džabe sanitarci,…kad nema ko da čisti!

  3. Upravo pregledala oglase na sajtu. Naravno, personalizovani do detalja za već poznate kandidate. Svakako, nivo osobe koja definiše konkurs, jasno oslikava naše društvo, naročito zdravstvo.

  4. U čemu se ogleda razlika izmedju „administrativnih i nemedicinskih radnika“?!
    Ako je osnovna podela na medicinske i nemedicinske po normativima u zdravstvu ,gde onda soadaju ovi Administrativni?
    Pri tom za neke od definisanih poslova je potrebna visoka stručna sprema.
    Ono što je takodje upadljivo da konkurs izgleda kao da smo još u kamenom.dobu:
    Uslovi srednja stručna sprema(čak bez navodjenja koja) i poznavanje rada na računaru.Da li je moguće da se ovo navodi u 21.veku kao uslov ?!
    I na s e to opet overene fotokopije i dostava lično ili poštom.
    O već nameštenim pozicijama je suvišno komentarisati.
    Sve u svemu sramota za društvo u kome još živimo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com