Društvo

PORUKA NIŠKIH TINEJDŽERA: Učinite nekog srećnim! (VIDEO)

Ovih dana internetom kruži video koji su napravili niški tinejdžeri, želeći da podsete sve nas kako je bilo nekada, a kako sada u društvu otuđenih, usamljenih.. Video govori o tome kako se izgubila novogodišnja euforija. Ovaj veoma emotivan spot niški tinejdžeri su prosledili našoj redakcij u želji da im pomognemo da ova poruka ode do što većeg broja ljudi. Pomozite im u tome i vi.

“Sa par drugova sam realizovao ideju i sinimili smo klip koji govori o usamljenosti, otudjenosti, gubitku emocija. Koji govori o tome kako se poznajemo, a opet smo stranci, stranci u ovom svetu”, kaže jedan od autora klipa Andrija Radičković.

U videu je prikazano kako se izgubila novogodisnja euforija koju smo pokušali da probudimo, kako su pojavom moderne tehnologije čestitke prestale da stižu na kućnu adresu, to parče papira koje je uvek mamilo osmeh na licu.

“Kako mali znak paznje, tvoj osmeh, tvoje vreme nekom može značiti mnogo, a nama bi značilo kada bi ste nam pomogli da ovu poruku proširimo”, poručuju autori.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com