Društvo

Voz prolazi, rampa podignuta..

Sreća pa se nije dogodila tragedija! Rampa u širem centru Niša bila je sve vreme podignuta dok je voz prolazio. Sreća pa je mašinovođa, verovatno uočio da je rampa podignuta, pa je ovim delom grada prošao veoma polako.

Automobili i pešaci prolaze, rampa podignuta, slika je pružnog prelaza na palilulskoj rampi Nišu i to u trenutku kada je prolazio voz. Ovo se veoma često dešava u Nišu, a jučerašnji slučaj snimio je jedan od naših sugrađana.

„Nije prijatno kada vidite da prolazi voz, a rampa je podignuta. Na svašta sam pomislio“, kaže vozač automobila koji se tu zadesio.

voz1

Niškim vestima su ranije iz Železnica Srbije rekli da vozači treba da poštuju saobraćajne znake, to je obaveza svih učesnika u saobraćaju, pa i one koji najavjuju ukrštanje pruge i puta i obavezuju na zaustavljanje na tim mestima. Branici i polobranici, popularne rampe, nisu saobraćajni znaci već samo osiguranje najfrekventnijih putnih prelaza, koji su već, kao i svi drugi, obezbedjeni „andrejinim krstom“, znakom STOP, a neki i svetlosnim i zvučnim signalom, upozorili su vozače iz Železnice Srbije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com