Društvo

U toku rekonstrukcija gradskih ulica

Započeli su radovi na rekonstrukciji kolovoza i trotoara u Durmitorskoj ulici na teritoriji opštine Palilula. Radovi obuhvataju kompletno rušenje kolovoza i trotoara sa izradom novih slojeva šljunka, tampona, dva sloja asfalta i novih ivičnjaka.

Ulica je dužine 510 metara, a širine 6 metara, sa trotoarima promenjljive širine od 1- 1,5 metra sa obe strane.
Gradonačelnik Niša Zoran Perišić obišao je radove u ovim ulicama, a kako je ranije istakao, biće rekonstruisane frekventnije ulice u gradu.

Završeno je asfaltiranje ulice Hrizantema u Donjoj Vrežini, na teritoriji opštine Pantelej. Ova ulica dugačka je 170 i široka 5,5 metara.
Počelo je i asfaltiranje prve deonice Prvomajske ulice, od Voždove do Ulice Ćirila i Metodija dužine 200 metara. Radovi se nastavljaju i biće završeni u planiranom roku, najavili su.

radovi 4

Radovi na rekonstrukciji prvomajske od Voždove do Ulice 7.jula započeli su poslednjih dana marta. Ulica je dužine 440 metara, a širine 6 metara i trotoari sa obe strane ulice širine po dva metra. Između kolovoza i trotoara nalazi se zelena površina sa drvoredom širine jedan metar. Rekonstrukcija obuhvata zamenu ivičnjaka i presvlačenje asfaltom kolovoza i trotoara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com