Izbori 2016

Lokali koji propadaju da se ustupe privrednicima

U koaliciji „Niš, moj grad“ koju čine stranke okupljene oko DS-a poručuju da gradska vlast ne brine o javnoj imovini. Umesto da je ustupe privrednicima, oni uopšte ne brinu o njoj, dodaju.

“Umesto da lokale kojima gazduje i koje održava, pod povoljnim uslovima dodeljuje zainteresovanim preduzetnicima, gradski čelnici lokale ostavljaju u zapuštenom stanju. Ljudi ne mogu da dođu do lokala, da sami otpočnu posao i da sami stvaraju prihode jer im ova vlast to nije omogućila “, rekao je jedan od lidera koalicije Miodrag Stanković.

On je ukazao na to da u centru grada postoje ruševine od objekata koji se nalaze na samo 50 metara od zgrade skupštine grada.

“Takav odnos prema zajedničkoj imovini mora da se promeni i ona mora da se iskoristi kako bi mogla da doprinese razvoju grada i povećanju zaposlenosti u Nišu”, dodaje.

Za objekat koji se zapusti i dovede do stanja pred rušenje, Grad iz budžeta mora da izdvoji novac za rekonstrukciju kako bi ponovo bio funkcionalan, ističu u ovoj koaliciji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com