Sport

Vaterpolo klub “Nais” upisuje nove članove

Vaterpolo klub “Nais” upisuje nove članove, svakog radnog dana od 20 do 22 sata. Prioritet su mlađi od 10 godina, kažu u klubu.

“Sa prolećem dolazi novi raspust, lepo i pravo vreme da svoje dete dovedete do “Čaira”. Za početak da se upoznamo i treniramo, a kasnije krenemo u prve zajedničke pobede. Trenutni prioritet su deca koja su rođena 2006. godine i kasnije. Međutim, određena starosna granica ne postoji”, kažu u klubu.

Upis novih članova aktuelan je tokom cele godine. Cijeva je mnogo, kažu. Pre svega tu su zdrav način života dece i socijalizacija, a zatim i stvaranje jake škole vaterpola, koja bi u budućnosti bila baza kluba.

“Interesovanje za najtrofejniji kolektivni sport u Srbiji naravno postoji, koje dete ne bi želelo da krene stopama svetskih, evropskih i „svemogućih” prvaka – zlatnih delfina?”, pitaju u Naisu.

Koordinator mlađih selekcija Darko Mančić, to potvrđuje i ističe da je zadovoljan brojem dece koja žele da se bave ovim sportom i da je interesovanje za treninge u porastu. I pored toga dodaje da bi voleo da broj dece iz dana u dan bude sve veći, jer su zapravo ta deca budućnost niškog vaterpola. Vaterpolo klub “Nais” konstantno je među najmlađim timovima, bez obzira na ligu u kojoj se takmiči. Većina igrača iz prvog tima ponikla je na “Čairu”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com