Kultura

Nesha Bridges u Nišu: Priča u nedogled

Jedan od najpoznatijih srpskih Stand up komičara i učesnik show programa ,,Tvoje lice zvuči poznato” Nesha Bridges nastupiće u petak 8.aprila u niškom Domu Vojske. Publika će imati priliku da vidi i čuje „the best off“ program Neshe Bridges-a.
On je komičar koji nikada ne zapisuje svoj tekst, jer nema preterano vremena. Ili je samo lud. To niko ne može da proceni.

Tvrdi da je život stand up i stand up život. Kralj je imitacija ljudi koje niko ne poznaje, ali nakon njegovog nastupa svima se čini da bi opisane ljude prepoznali na ulici.

Nesha1

Reči koje ga najbolje opisuju bile bi karirani stoljnjaci, mesingane piksle i bela roletna. A možda i ne. U svakom slučaju… nasmejaćete se, ostaćete zabezeknuti, pomislićete da je to što radi genijalno ili možda da ste videli najveću glupost u životu!

Nesha2

Ulaznice za ovaj stand up show mozete nabaviti na blagajni Doma vojske po ceni od 350 dinara ili ih rezervisati na 062 321 204.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com