Hronika

Muškarac odgurnuo staricu, ona polomila ruku

Štićenica Gerontološkog centra u Nišu D.S (86) zadobila je prelom ruke i povredu kuka tokom svađe sa drugim korisnikom centra. Zbog zadobijenih povreda je zbrinuta u Kliničkom centru u Nišu, rekli si u niškoj Hitnoj pomoći. Oba korisnika nisu redovni stanari Gerontološkog centra , već su trenutno bili smešteni u Prihvatnu stanicu centra, rekao je za Niške Vesti Aleksandar Milošević, v.d. direktora Gernotološkog centra u Nišu.

Starica je povređena sinoć kada je posle svađe gurnuo drugi korisnik Gerontološkog centra, dvadesetrogodišnji mladić. Oboje su bili smešteni u Prihvatnu stanicu Gerantološkog centra gde se smeštaju socijalno ugroženi građani i beskućnici, rekao je Niškim Vestima v. d. direktora centra.

“Sinoć se sve desilo, kada je izbila svađa između dvoje korisnika koji nisu redovni korisnici centra, jer su oni smešteni u Prihvatnu stanicu gde smeštano one građane koji su po nalogu Centra za socijalni rad “Sveti Sava” upućeni kod nas na smeštaj dok se za njih ne nađe bolje rešenje. Nakon verbalne svađe, muškarac je odgurnuo staricu koja je pala i tom prilikom zadobila povrede. Mi smo odmah po proceduri pozvali Hitnu pomoć i obavestili Policijsku upravu”, rekao je Aleksandar Milošević, v.d. direktora Gernotološkog centra u Nišu za Niške Vesti.

Povređena starica je primljena u centar je jer porodica nije mogla da brine o njoj, javljaju mediji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com