Magazin

20 dana i 20 poklon putovanja

Od 21.marta do 15.aprila na talasima radija Bum 018 – 99,5 MHz počinje nova BUMbastična poklon igra, u kojoj vas nagrađuje turistička agencija ASTRA TRAVEL. Za dvadeset radnih dana imate šansu da osvojite 20 poklon putovanja za 3 osobe na Sitoniji (Halkidiki).

Radio Bum 018 treću godinu za redom nastavlja tradiciju i svakog proleća svojim slušaocima poklanja putovanja u Grčku u maju mesecu.

Ove godine omogućili smo vam 20 poklon aranžmana za po 3 osobe u periodu od 10.05-20.05.2016. Dovoljno je da nas u navedenom periodu slušate redovno radnim danima u intervalu od08 do 17h i da, kada god čujete najave voditelja, prijavite se za učešće u igri po instrukcijama voditelja.

U svakom satu imaćete priliku da se prijavite i igrate igru,a nakraju svakog dana pojedan od učesnika osvaja poklon putovanje, ukoliko je ispunio zadatak po propozicijama.

Za sve detaljnije informacije o pravilima igre i putovanju pročitajte u nastavku:

Svakog radnog dana u periodu od 8 do 17h voditelji objavljuju poziv za slušaoce da se prijave putem telefona za učešće u igri, uz detaljno objašnjenje šta je potrebno uraditi. Po 5 nasumično izabranih prijavljenih slušalaca istog dana se poziva od strane radija Bum 018 i ukoliko daju saglasnost da žele da učestvuju u igri,nastavljaju tj. započinju igru,onako kako je voditelj objasnio, tj dobijaju zadatak koji mora da se ispuni u određenom vremenskom intervalu, a po pravilima koja su navedena ovde. U slučaju da slušalac ne želi da učestvuje, izvlači se sledeći slušalac. Jedan slušalac se u ovom vremenskom periodu za učešće u igri sa svojim podacima može prijaviti samo jednom za svaki dan. Podaci koje slušalac daje sa jednog broja tefona moraju odgovarati istom, nije dozvoljeno prijavljivanje drugih osoba sa različitih brojeva. Putovanje poklanjaturističkaagencija Astratravel iz Beograda www.astratravel.rsi podrazumeva smeštaj za 3 osobe u apartmanima ili studiju na bazi 10 noćenja u periodu od 10.05.2016 do 20.05.2016 u Grčkoj na Sitoniji (Halkidiki),u nekom od odmarališta: Sarti,Toroni,Neos Marmaras,Nikiti ili drugi. Aranžman ne podrazumeva agencijski autobuski prevoz, već se isti doplaćuje u iznosu od 40 eura po osobi. Ukoliko dobitnik koristi sopstveni prevoz, ne doplaćuje ništa. Aranžman je moguće preneti na drugu osobu, za koju važe isti uslovi. Ne postoji mogućnost promene datuma aranžmana. Dobitnik je u obavezi da najkasnije do 22.04.2016 potvrdi da li želi da iskoristi nagradu ili će je preneti na drugu osobu. Ukoliko se do navedenog datuma dobitnik ne izjasni, gubi pravo na nagradu. Tačnu lokaciju i smeštaj dobitnik dogovara sa agencijom neposredno pre putovanja. Agencija zadržava pravo promene lokacije neposredno pre putovanja ukoliko to zahtevaju posebne okolnosti.Igra važi za slušaoce iz Niša i okoline od 30km,koliko pokriva signal radija Bum 018.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com