Hronika

LEGAO NA KREVET, PA PRED KUMOM PUCAO SEBI U USTA: Stravični detalji samoubistva u Nišu!

M. T. je samo rekao da ne može više da izdrži, i da je odlučio da prekrati život. Iako ga je kuma molila da se smiri, on je izvukao pištolj iz jakne, legao na krevet i pucao sebi u usta

Nišlija M. T. (33) izvršio je noćas samoubistvo pucajući iz pištolja sebi u usta. Stravična tragedija dogodila se pola sata iza ponoći u stanu njegove kume J. S. (53) u potkrovlju zgrade na Bulevaru Nemanjića broj 66.

Policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom obavila uviđaj, ali za sada nema nikakvih informacija koje bi upućivale na motiv stravične tragedije.

M. T. je juče oko 20 i 30 časova došao u stan J. S. sa čijim je sinovima u kumovskim odnosima.

– Sedeo je sa kumom i njenim sinom i normalno razgovarao. Nije se žalio ni na šta. Nekoliko minuta pre tragedije, njegov kum je krenuo kući, a on je ostao sam u stanu sa njegovom majkom. Čovek je stigao do svog vozila kada ga je majka pozvala i rekla mu da se M. T. ubio. On se vratio u stan, ali njegovom kumu nije bilo pomoći – kažu naši sagovornici iz istrage.

Opširnije na Telegraf.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com