Politika

ANTI-NATO skup u Nišu: “Kada zakon postane nepravda, otpor je naša duznost”

Bratislav Dikić pozvao je sve Nišlije na veliki ANTI-NATO skup u Nišu. Skup organizuje Patriotski pokret Srbije, koji predvodi general Bratislav Dikić, a u organizaciji skupa učestvuju Pokret Jaka Srbija, Pokret za Srbiju i Zavetnici, a podršku samom protestu najavili su i brojni pokreti i udruženja. Protest će se održati na Trgu Kralja Milana sa početkom u 16 časova.

”Braćo i sestre, narode moj dobri, “kada zakon postane nepravda, otpor je naša duznost”! Doneti zakon o saradnji sa NATO snagama nije zakon već priznata kapitulacija. Kada dozvolite da strane vojske, i to ne bilo koje, već one koje su nas ubijale, ubijale nasu decu, uništili nam državu bombardovanjem, mogu bez najave i bilo kakve kontrole da ulaze u punoj ratnoj opremi i sa dugim naoružanjem i kreću se, a da pritom imaju diplomatski imunitet, što znači da ne odgovaraju za izvršena krivična dela – šta to znači drugo osim da smo zakonom priznali kapitulaciju! Naši preci i naši heroji koji su dali svoje živote u proteklim odbrambenim ratovima, da bismo mi danas imali državu, prevrću se u grobovima. Krvlju smo i našim životima štitili građane i Srbiju i nikada nećemo odustati, jer jednu državu imamo. Pozivam građane da dođu u petak 04.03. u 16.00 u centru Niša i da zajedno pokažemo našoj vlasti i svetu da još postojimo i da nam još uvek nisu ubili naš ponos. Braćo i sestre, moji saborci, narode moj dobri, moji prijatelji, moje komšije, dođite da se borimo za budućnost naše dece i naše Srbije! “Stop teroru! Sve za Srbiju, Srbiju ni za šta”!”, poručuje general Bratislav Dikić.

patriotskipokretsrbije

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com