Društvo

JKP Mediana uklonila deponiju u centru grada

Deponija o kojoj su pisale Niške Vesti u Mramorskoj ulici ukonjena je danas, kada su radnici JKP “Mediana” sa nekoliko kamiona i bagerom izvezli smeće koje redovno ovde ostavljaju meštani ovog kraja. Nedopustivo je da se ovakva slika ponavlja iz dana u dan.

Meštani Mramoske ulice blizu Otvorenog tržnog centra u Nišu godinama unazad prave deponiju pored puta u nadi, što uvek kasnije i bude, da će JKP “Mediana” taj nered i počistiti.

Rukovodstvo Mediane je bilo odlučno da ovu deponiju u znak protesta ne očisti ali je ipak danas u ovu ulicu dovezla radnike i kamione koji su očistili ulicu koja je uvek zatrpana smećemo o čemu su nedavno Niške Vesti pisale.

Screenshot 26

“Ne možemo mi da postignemo da sve očistimo, koliko naši sugrađani mogu da uprljaju grad. Dobro bi bilo kada bi o svom gradu vodili malo više računa i ponašali se domaćinski”, rekao je nedavno Bratislav Vučković, generalni direktor JKP “Mediana”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com