Politika

Pomoć za Sigurnu kuću u Nišu

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić, posetio je Regionalnu sigurnu kuću u Nišu, podržao njen rad i zajedno sa Forumom žena Ujedinjene seljačke stranke Niš poklonio knjige, slatkiše i sve neophodne stvari za život u Sigurnoj kući.

“Korisnicima veoma teško padaju praznični dani, prvenstveno zato što nisu kod svojih kuća, pa im je svaka pažnja i pomoć od velikog značaja,” rekla je Sonja Šćekić direktorka ove institucije.

U ovom trenutku u Sigurnoj kući smešteno je 15 korisnika, sedam žena i osmoro dece.

“Zahvaljujem se na poseti našem narodnom poslaniku Miliji Miletiću, zaista sam oduševljena gestom i puno hvala na ovim lepim poklonima, dodala je direktorka Šćekić.

NE BUDI NASILNIK, BUDI DOMAĆIN

Narodni poslanik Milija Miletić čestitajući pravoslavnu Novu godinu, uputio je poruku svim građanima Srbije koja glasi: “Ne budi nasilnik, budi domaćin“.

“Ujedinjena seljačka stranka zalaže za smanjenje nasilja u porodici i da skoro svakog meseca organizuje edukativne tribine, vrši podelu materijala i flajera u gradovima i opštinama, kao i u selima širom Srbije,” rekao je Miletić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com