Društvo

Novo vozilo i legitimacije za komunalnu policiju

U Gradskoj kući održana je svečana dodela službenih legitimacija kandidatima koji su položili stručni ispit za primenu ovlašćenja komunalne policije.

„Očekujem da vase prisustvo bude adekvatna pomoć svim gradskim i inspekcijskim službama u primeni propisa koji se tiču komunalnog reda u gradu i nadam se da ćete delovanjem na terenu ,omogućiti efikasno ali i preventivno sprovođenje propisa“, rekao je gradonačelnik Niša Zoran Perišić i dodao da zadatak komunlane policije nije sprovođenje puke kaznene politike ,gde će se izricati kazne za svaku sitnicu, već pre svega preventivno delovanje, ali naravno i postupanje u skladu sa ovlašćenjima kako bi se zaštitila gradska dobra.

Gradonačelnik je uručio načelniku komunalne policije Igoru Džoniću ključeve vozila Dačia Sandero za potrebe obavljanja terenskih zadataka koje će biti od velike koristi u izvršavanju poverenih obaveza.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com