Hronika

Vaspitačica Doma učenika izvršila samoubistvo

Na parkingu u Obrenovićevoj ulici pronađeno je telo ženske osobe, potvrđeno je Niškim Vestima u Policijskoj upravi u Nišu. Policija je izvršila uviđaj i telo prebacila na sudsku medicinu.

Najverovatnije se radi o samoubistvu, jer nema sumnjivih okolnosti vezanih za ovaj slučaj, kažu u policiji.

Kako saznaju Niške Vesti samoubistvo je izvršila vaspitač Doma učenika srednjih škola u Nišu T.L. Prema navodima njenih kolega ona je poslednjih dana bila uznemirena zbog problema na poslu, ali ništa nije nagoveštavalo da će da izvrši samoubistvo.

Prema navodima stanovnika zgrade u Obrenovićevoj br. 2, žena je skočila sa osmog sprata te zgrade iz njenog stana. Pala je na parking, a ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć mogla je samo da konstatuje smrt.

Ona se pre samo desetak dana obratila redakciji Niških Vesti jer je kako je navela direktorka i fizički napala na kućnom pragu.

Nekoliko dana pre samoubistva, vaspitačica je podnela krivičnu prijavu zbog napada protiv direktorke, a ova joj je odgovorila svojom u kojoj je navela da joj je T.L. pretila.

O tome su pisale i Niške Vest, a tekst možete da pročitate OVDE.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com