Promo vesti

HIPPO takmičenje iz engleskog jezika – do 5

Međunarodno HIPPO takmičenje iz engleskog jezika namenjeno deci uzrasta od 10 do 19 godina organizuje se 4. put ove godine, a za prijavu je ostalo još 2 nedelje. Poslednji dan za prijavu je 5. februar, dok će se preliminarna runda takmičenja održati 5. marta.

“Akademija Aleksandrija” kao zvanični LCCI centar organizuje preliminarnu rundu takmičenja u prostorijama škole. Da pokažu svoje znanje engleskog jezika mogu svi školarci uzrasta od 10 do 19 godina. Takmičenje se sastoji iz tri runde: preliminarne runde, regionalne runde i finalnog takmičenja, koja će se održati u Italiji.

Sve što je potrebno za prijavu jeste kontaktiranje škole, gde ćete dobiti sva neophodna uputstva oko administrativnog dela prijavljivanja.

Pre nego što se prijavite, potrebno je da odredite svoju kategoriju za učešće na takmičenju, tačnije nivo poznavanja jezika, što možete proveriti na sajtu Akademije Aleksandrija.

U HIPPO takmičenju je do sada učestvovalo preko 30 hiljada dece iz 1.500 škola iz Bugarske, Boste i Hercegovine, Hrvatske, Italije, Makedonije, Crne Gore, Slovenije i naše zemlje. Finalisti putuju u Italiju gde se održava završna runda takmičenja, a svaki finalista postaje nosilac JETSET LCCI međunarodnog sertifikata o poznavanju engleskog jezika.

“Agencija Aleksandrija” za sve vrste prevoda garantuje kvalitet i zadovoljstvo klijenata.

Opširnije pročitajte i
pogledajte GALERIJU fotografija >>>

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com