Društvo

50 najpopularnijih Instagram lokacija – Niška tvrđava na listi

Da li ste znali da je Niš jedna od 50 najpopularnijih Instagram Lokacija u Srbiji? Niška tvrđava sa svojih neverovatnih 7,778 mentiona na Instagramu ponosno nosi 40. mjesto, objavila je GetByBus platforma.

 

“U zadnjih nekoliko godina, Srbija postaje sve posećenija zemlja na Balkanu, a posledica toga je i popularnija među influencerima. Takva saznanja nas podstiču da neprestano istražujemo nove teme”, kazali su iz ove platforme iz Splita.

GetByBus je platforma za pretragu i kupovinu autobusnih karata, sa sedištem u u Splitu. Bave se i pisanjem bloga, na kojem objavljuju tekstove o putovanjima i popularnim destinacijama.

Infografika – 50 najpopularnijih Instagram lokacija u Srbiji

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Биће међу првих 10, када сине Београдска капија и креч у ћошку “Зајде Баџа”. Срушили су прелепе локале, да би мафија правила друге – бојим се да не ликвидирају и култно место Рома (шапуће се ).

    1. Lako je sprdati se sa zenom iz pasive, koja je imala neuke savetnike. Neka bezi od izbora jer nece preci u Nisu 3% a kod nasih u Dobrujevcu 5%.

  2. Немам канализацију живим 2 килиметара од гада срамота и за град и за државу.Нема бус према Топоници треба ту градски да пролази колко је близ града.срамота срам вас било све који су на власти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com