Društvo

Ćirko“ srećan rođendan!!!!

Niške Vesti htele su da čestitaju rođendan bivšem predsedniku GO Medijana Dragoslavu Ćirković, ali nisu znale koji je po redu. Da li je možda 111, 104 ili pak 62. Za prva dva retko ko bi poverovao, dok je treći najlogičniji. Zabuna nastaje zbog neuređenih profila na društvenim mrežama.

Ne dešava se retko da Niški funkcioneri na društvenim mrežama objavljuju netačne podatke. Osim što imaju po nekoliko profila na Fejsbuku, a to je preko pet hiljada “prijatelja “ , oni svoje statuse vrlo retko ažuriraju. Te tako možete pronaći lažnu ili nepotpunu biografiju osobe koja vam je zanimljiva. Slučaj koji je redakcija Niških Vesti uočila bila je kada je želela da čestita rođendan poznatom niškom političaru Dragoslavu Ćirkoviću.

Naime, nekadašnji visoki funkcioner Demokratske stranke, a sada Socijaldemokratske stranke, bivši direktor JKP Mediana i predsdenik Gradske opštine Medijana u dva mandata, ovog vikenda proslavio je rođendan. Međutim, ostaje nepoznanica koji po redu. Na ćiriličnom Fejsbuk profilu piše da je rođen 1905. Godine dok je na latiničnom nešto mlađi, napunio je 104 godine.

Dok poznati “Ćirko “ ne pronađe malo vremena da se posveti svojim mnogobrojnim poštovaocima na društvenim mrežama, mi se držimo zvaničnih podataka da je gospodin Ćirković rođen 1954. Godine.

Srećan 62 rođenadn Vam žele Niške Vesti uz pohvalu da izgledate mnogo bolje nego što to “vase godine” govore.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com