Društvo

I “vremešni lepotani” na Auto Moto Festu

Na Sajmu automobila koji će biti održan od 7 do 9. oktobra u niškoj hali “Čair” predstaviće se Oldtajmer sekcija Niš. Oni su prošlog vikenda izlagali svoje automobile u niškoj Tvrđavi, a za sve one koji su to dešavanje propustili imaće priliku da te automobile vide na niškom Auto Moto Festu.

Oldtajmer sekcija Niš je udruženje koje okuplja ljubitelje i vlasnike istorijskih vozila. Osnovano je u sklopu “Udruženja samostalnih privrednika i zanatlija Niš”, kao sekcija.

Ciljeve udruženja, osim okupljanja ljubitelja i vlasnika istorijskih vozila su i zaštita zajedničkih interesa članova u vezi sa očuvanjem i zaštitom istorijskih vozila i negovanja istorijsko kulturnog nasleđa istorijskih vozila u Nišu i okolini.

Sekcija okuplja ljubitelje čiji je zajednički interes očuvanje istorijskih vozila, posebno primeraka čija je istorija povezana sa gradom u kome sekcija deluje, kulturno tehničkog nasleđa, pomać članovima kod nabavljanja, obnavljanja i održavanja starovremenskih vozila.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com