Sport

Prvotimci Naisa tražiće u ponedeljak prijem kod gradonačelnika

Na trećoj vanrednoj sednici Skupštine Vaterpolo kluba Nais doneta je odluka da prvotimci u ponedeljak, 5. septembra u 10h sati odu do Gradske kuće i zatraže prijem kod gradonačelnika Niša.

Nakon svih dešavanja na relaciji VK Nais – Grad Niš, prvotimci Naisa su na vanrednoj Skupštini doneli odluku da odu do Gradske kuće i zatraže prijem kod gradonačelnika.

„Tema Skupštine bila je odbijanje Grada da podrži klub u nastojanjima da i ove godine igra Triglav regionalu ligu. Kao što već znate klub je uputio pet dopisa gradonačelniku Niša gospodinu Darku Bulatoviću sa zahtevom da primi delegaciju Naisa na razgovor. Međutim odgovor prvog čoveka Grada nije stigao na adresu Vaterpolo kluba Nais. Prvotimci Naisa su na Skupštini doneli odluku da odu do gradske kuće i zatraže prijem kod gradonačelnika “, navodi se u zvaničnom saopštenju ovog niškog vaterpolo kluba.

Oni će u ponedeljak 5. septembra u 10 sati otići do Gradske kuće, sa željom, kako istču u zvaničnom saopštenju, da konačno razgovaraju sa gradonačelnikom Niša i iznesu mu probleme sa kojima se klub suočava.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com