Sport

Superliga: U Nišu dva gola u nadoknadi, Radnički deli drugo mesto!

Niš slavi novi trijumf svojih mezimaca koji su potvrdili da napadaju Evropu i ove godine

Meraklije mogu da nakrive kapu i da zapevaju! Pred reprezentativnu pauzu njihov Radnički je upisao četvrtu pobedu u sezoni, stigao do deobe drugog mesta (nekompletno kolo) i potvrdio da će se i ove sezone boriti za sam vrh tabele, odnosno izlatak u Evropu. Za razliku od Nišlija u Čakaričkom kriza sve dublja i dublja, što uz prvu, istorijsku pobedu Bačke, dovodi ekipu Milana Lešnjaka na prag poslednje pozicije posle sedam odigranih kola?!

Ne računajući goleadu u Humskoj, na četiri meča Superlige od 20 sati videli smo svega tri gola. Od toga dva u nadoknadi vremena. Radi se upravo o pogocima koje je postigao Radnički protiv Mladosti. Lučanci su odolevali 90 minuta, a onda je njihova odbrana popustila posle centaršuta Marka Mrkića sa leve strane i preciznog udarca Saše Stojanovića. Tri minuta kasnije, moralno posrnuli gosti potpuno su se predali i to je dovelo do još jednog gola Radničkog. Tačku na i stavio je Petrović.

Opširnije na Mozzart Sport

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com