Promo vesti

Brza i kvalitetna zamena originalnih auto-stakala – MARKUS PROFFESIONAL

Veliki asortiman auto stakala renomiranih evropskih proizvođača, vrhunska usluga i montaža auto stakala koju odlikuje brzina, kvalitet i profesionalnost, jedna su od usluga koje možete dobiti u farbarsko-limarskoj radionici MARKUS PRO professional.

Pored farbarsko-limarskog servisa vašeg vozila, u MARKUS PRO možete izvršiti i zamenu originalnih auto stakala koja se koriste za prvu ugradnju na vozilima i koja su visokog kvaliteta i performansi.

U zavisnosti od oštećenja, profesionalan tim stručnjaka daje vam savete da li i u kojim slučajevima treba ili morate izvršiti zamenu stakala. Sve to zavisi od stepena oštećenja. Na najvećem broju automobila, šofer-šajbna se sastoji od dva sloja stakla, a između njih je sloj plastike. Zamena šoferšajbne je neophodna u slučajevima kada su oba sloja stakla oštećena, ili kada je jedan sloj značajno oštećen, ili ima duboku pukotinu.

MARKUS PRO daje garanciju za zamenu originalnih auto-stakala, kako za sama stakla, tako i za ugradnju. KVALITET JE ZAGARANTOVAN! Zamena se vrši na vozilima bez obzira na model ili starost.

markuslogo000Servis MARKUS PRO vrši sledeće usluge:

– Popravku svih vrsta havarisanih vozila
– Izvlačenje havarije i merenje karoserije
– Farbanje i lakiranje vozila i motorcikla
– Mašinsko poliranje
– Zamena i prodaja auto stakala
– Zamena i prodaja limarskih auto delova i šofersajbni
– Varenje plastike i nadolivanje nepostojećih delova

ADRESA
Ul. Nevena 15, Čalije

TELEFON
065/4141421
018/571172

Opširnije na CityOfNiš >>

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com