Ekonomija

Naučni skup o regionalnom razvoju i demografskim tokovima na Ekonomskom fakuktetu

Međunarodni naučni skup „Regionalni razvoj i demokratski tokovi zemalja jugoistočne Evrope“ biće održan na Ekonomskom fakultetu u petak 24. juna, sa početkom u 9 sati.

U radu 11. Naučnog skupa učestvovaće više od 80 naučnih radnika iz zemlje i inostranstva – Slovenije, Makedonije, Bugarske i Bosne i Hercegovine. Na skupu će biti i dr Edvard Jakopin iz Ministarstva privrede.

Smanjivanje ekonomskih regionalnih dispariteta, novi talas demografskih i migracionih problema i ostali aspekti regionalnih razvoja su oblasti koje će biti predstavljene na skupu.

Vreme za prezentaciju naučnih radova je 5 do 7 minuta. Plaćena kotizacija i prezentacija rada su uslovi za preuzimanje materijala sa Skupa. Kotizacija iznosi 80 evra prvog autora i 50 evra za drugog i svakog narednog autora, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS. Kotizacija za studete doktorskih, magistarskih ili master studija iznosi 40 evra uz obavezno uverenju sa Fakulteta kao dokaz o statusu studenta, kažu na Ekonomskom fakultetu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com