Društvo

Kombinovani test danas “muči” osmake

Đaci osmog razreda polažu danas treći, Kombinovani test čime završavaju rešavanje testova. Večeras komisije dešifruju testove, a preliminarni rezulati biće objavljeni u nedelju, kada će se tačno znati ko je koliko osvojio poena na kom testu.

Tačno u 9 sati, 86 osmaka Osnovne škole “Vožd Karađorđe” počelo je rešavanje Kombinovanog testa. Direktorka ove škole Milena Kostić kaže da su đaci najviše strepeli od ovog teksta. 

Zadovoljni smo kako su deca podnela i uradila prethodne testove, videćemo danas, malo strepe od ovog testa ali videćemo. Nastavnici koji su bili u komisiji kažu da je test iz matematike bio ozbiljan i tu se vidi dobro znanje, ko se kako pripremao, nije to bilo lako. Po kalendaru preliminarne rezultate će moći da vide đaci u nedelju i tada će sve od rezulatia biti spremno”, kaže Milena Kostić direktorka OŠ “Vožd Karađorđe” u Nišu.

13480303 10201827985257436 1063152765 n

Danas nastavnike očekuje malo veći posao, prvo pregledanje Kombinovanog testa odmah zatim i dešifrovanje testova i upisivanje u tabelu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com