Servisne

Tretman suzbijanja komaraca

U sredu 15. i četvrtak 16. juna u planu je drugi tretman suzbijanja odraslih formi komaraca na teritoriji grada Niša.

Sreda 15. jun

Od 5 do 9 časova ujutru – Na teritoriji GO Medijana: parkovi Sveti Sava, Čair, na Trgu K. Aleksandra, u ulicama Nikole Pašića, Obilićev venac i Jovana Ristića, stari park pored Nišave, uređeni deo keja Nišave od Kamenog do mosta Mladosti, delove pored reke sa gustom vegetacijom i dvorišta Saborne crkve i crkve sv. Tri Jerarha u Brzom Brodu i površine oko lokacije planirane za izgradnju hrama Sv. Vasilija Ostroškog.

Na teritoriji GO Niška Banja: centralni park u Niškoj Banji, park ispred hotela Zelengora i dvorište hrama „sv. Vrača Kozme i Damjana“ u naselju Nikola Tesla

Od 17:30 do 20:30 časova uveče – Na teritoriji GO Pantelej: izletišta kod pešačkog mosta u Brzom Brodu, kod Vrežinskog bazena, sprudište kod vodozahvata JKP Naissus, dvorište „Crkve sv. Pantelejmona“, dvorište doma učenika u ul.Kosovke devojke, uređeni deo keja Nišave od mosta Mladosti do ušća Jelašničke reke i drvoredi u ulicama II Proleterske brigade, Knjaževačka, Pantelejska i ulica Kosovke devojke.

Na teritoriji GO Crveni Krst: parkovi Tvrđava i ispred zgrade Univerziteta, uređeni deo keja Nišave od Kamenog mosta do mosta Mladosti i Bulevar Nikole Tesle –akademsko naselje Stevan Sinđelić.

Četvrtak 16. jun

Od 5 do 9 časova ujutru – Na teritoriji GO Medijana: drvoredi u ulicama Bulevar Nemanjića, 7.juli, Bulevar dr Zorana Đinđića, Jovana Ristića, Vožda Karađorđa, Stevana Prvovenčanog, Ćirila i Metodija, Trg 14.oktobar, Trg Pavla Stojkovića, Prijezdina, Hajduk Veljkova, Ratka Vukičevića, Vizantijski Bulevar, Dragiše Cvetkovića, Sremska, Majakovskog, Nikole Pašića, Nade Tomić, Branka Krsmanovića, Pariske komune, Nikole Kopernika, Blagoja Parovića i Narodnih heroja.

Od 17:30 do 20:30 časova uveče – Na teritoriji GO Palilula: spomen park Bubanj, park kod Železničke stanice dvorište Svetinikolske crkve, delovi sa gustom vegetacijom na gradskim grobljima i naselja Milka Protić i 9.maj i drvoredi u ulicama Stanoja Bunuševca, Ljubomira Nikolića, Bulevar Šabana Bajramovića, Gabrovačka reka, Gabrovački put, Marina Držića, Višegradska i Generala Šturma i deo grada na potezu između ulica Dimitrija Tucovića i Bubanjski heroji.

Da bi se akcija uspešno realizovala i izbegle neželjene posledice preduzeće „SANIT M&M“ poziva građane da u vreme tretmana ne borave na pomenutim lokacijama niti da izvode kućne ljubimce. Pčelari se obaveštavaju da preduzmu mere zaštite pčelinjih društava.

Molimo da se u svemu slede navedena uputstva jer će u slučaju oštećenja zdravlja svaki pojedinac snositi odgovornost za sebe, roditelji za decu, kao i svaki sopstvenik za svoje domaće životinje, piše u saopštenju Sanita.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika tretman se odlaže za prvi naredni dan kada vremenski uslovi pogoduju za izvođenje istog.

Za sve dodatne informacije u vezi ovog tretmana građani mogu da se obrate preduzeću „SANIT M&M“ na tel. 018-258-019 i 018-243-876.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com