Društvo

Otvoren konkurs za najbolje edukatore Srbije

Udruženje “Živojin Mišić” ove godine raspisalo je treći po redu konkurs “Najbolji edukatori Srbije”, kroz koji nagrađuje najbolje učitelje i nastavnike osnovnih i srednjih škola u Srbiji. Istaknuti, inovativni, posvećeni, motivisani, jedinstveni i drugačiji nastavnici su nastavnici kakve tražimo, poručuju.

Za dve godine realizacije ovog projekta, nagrađeno je ukupno 32 edukatora iz mesta širom Srbije, od čega čak 6 iz Niša i okoline. Svi nagrađeni pored ličnog dela nagrade, dobijaju i po 100.000 dinara za unapređenje svog rada i nastave.

“Veoma nam je važno da dođemo do najboljih širom zemlje i da što veći broj roditelja, učenika i kolega prosvetnih radnika čuje za ovaj konkurs, kako bi prijavili nastavnike koje smtraju izuzetnim u svom poslu”, kažu u Udruženju “Živojin Mišić”.

Konkurs je otvoren do 1. jula 2016. a više informacija o prijavama na sajtu http://zivojinmisic.rs/najbolji-edukatori-srbije/

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com