Društvo

OPREZ: Veliki lim pao sa zgrade!

Sa zadnjeg sprata zgrade br.2 u Prvomajskoj ulici pao je veliki lim, a prema rečima očevidaca prava je sreća da niko nije povređen od prolaznika. Komšije kažu da su samo videle kada je lim pao, a drugi ističu da su čuli jak prasak. Još jedan lim preti da se obruši sa zgrade, kaže stanovnica ove ulice i upozorava prolaznike da budu oprezni.

Prema rečima stanovnika zgrade lim se nalazio na terasi stana na poslednjem spratu. Dodaju da je terasa ograđena limovima i da verovatno nije bio dobro učvršćen, pa je vetar bio dovoljan razlog da on padne na ulicu i to baš ispred samih vrata mlekarice koja se tu nalazi.

“Ovde stalno ulaze mušterije kako bi kupile nešto u mlekarici, pa je prava sreća da niko nije povređen. Parkiran je i veliki broj automobila, pa su i oni mogli da pretrpe određena oštećenja”, kažu komšije Niškim Vestima.

lim3

Na teren je izašla i Komunalna policija, obezbedila teren, a slučaj će najverovatnije predati Građevinskoj inspekciji na dalje postupanje.

lim22

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com